Comunicat de presă

Mai sunt trei zile până la începutul celei de-a patra ediții a festivalului BZM Fest, organizat de Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” și Primăria municipiului Buzău pe domeniul Vilei Albatros, din parcul Marghiloman. Festivalul, care propune „o lume de bun gust” în perioada 11 – 14 iulie 2024, își va deschide porțile pentru iubitorii de adevăr, bine și frumos, joi, începând cu ora 15:00, iar vineri/sâmbătă/duminică de la ora 10:00.

Din cele 3500 de locuri disponibile/zi au fost deja achiziționate peste 1500 de abonamente/bilete pentru toate cele 4 zile de festival, atât pentru zona de acces general a festivalului cât și pentru fun zone.

Copii sub 14 ani au acces gratuit cu condiția de a fi însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Anul acesta ne bucurăm de susținerea următorilor parteneri: Ursus, ElcarGid, Transbus, Oppio, Jabbar, RockFm, Budureasca, Francisc Cash&Carry, Ballerina, Floriol, Unisol, Cofetăria No. 379, Com Fortuna, Lincoln Electric, Ductil, Global Cash&Carry, Railway Systems, Shopping City Buzău.

Biletele se achiziționează de pe site-ul www.iabilet.ro existând două categorii de acces: acces general și fun zone/main stage cu posibilitatea de a achiziționa abonament pe patru zile sau bilet pe fiecare zi. Zona de acces general este pe tot perimetrul festivalului, mai puțin în zona scenei principale (main stage). Zona VIP (fun zone) oferă în plus vizibilitate 100% la main stage, bar propriu, zonă de relaxare (hamace, pufuri, mese) și acces la meet & greet cu unii dintre artiștii prezenți la festival.

Menționăm că biletele pot fi achiziționate și direct de la organizator, de la intrarea principală a festivalului, în perioada derulării acestuia (11 – 14 iulie), în intervalul orar: Ziua 1 (joi): 15:00 – 22:00; Zilele 2, 3, 4 (vineri, sâmbătă, duminică): 10:00 – 22:00.

Vă așteptăm să petrecem împreună patru zile de poveste!

Iată cele 8 zone din festival și programul pe zile:

Related posts